6 Ekim 2011 Perşembe

İngiltere'de Şirket Telefonlarını Ucuza Aramak

Merhaba. Size bugün öğrendiğim çok faydalı bir şeyi paylaşacağım. Bu ülkede yaşayanlar iyi bilirler bu ülkede şirket telefonların aramak oldukça maliyetlidir. Birçok şirket müşterilerine aramaları için non-geographical numbers diye adlandırılan 844, 845, 870, 871, vs. ile başlayan numaraları verirler. Bu numaraları aramak ise oldukça masraflıdır. Telefonlardaki bedava dakikalar bu numaralar için geçerli değildir.


Peki bu şirketlerin landline denilen normal iş telefonları yok mudur? Elbette vardır ama bu numaraları nedense müşterileri ile paylaşmazlar.

İşte sizin işinize yarayacak olan şey burada karşınıza çıkıyor. Aşağıda linklerini paylaştığım iki web sitesi şirketlerin tüm telefon numaralarını (landline dahil) size veriyor.

http://www.saynoto0870.com

http://www.0870alternative.com

Bu siteleri iki şekilde kullanabilirsiniz.

Birincisi isterseniz şirketin adını girerek tüm telefon numaralarını bulursunuz.

İkincisi elinizde olan 844, 845, 870, v.s.'li numarayı girersiniz size şirketin tüm telefon numaralarını verir.

Siz her iki durumda da şirketin landline denilen numarasını bulup onu kullanacaksınız. Böylelikle normal arama ücretinden veya telefonunuzda bedava dakikanız varsa onu kullanarak şirketleri bedava arayabileceksiniz.

Bu benim çok hoşuma gitti. Henüz bugün öğrendim ve şimdiye kadar bu hatlara verdiğim paralara üzüldüm. Sizin de üzülmenizi istemediğim için paylaşmak istedim :)

Selam ve sevgi ile..

Ahmet Kahya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder